1. TEMPS DE PRODUCCIÓ

Totes les peces es realitzaràn en un màxim de 21 dies naturals després de la compra. Les peces en estoc s’enviaràn en 2-3 dies a partir de la compra, de Dilluns a Divendres. Ens reservem el dret d’ampliar el temps en cas que sigui necessari, amb prèvia notificació per correu electrònic o SMS.

Durant el mes d’Agost el taller romandrà tancat, així doncs les peces que es comprin durant aquest mes es rebràn al Septembre.

 

2. PAGAMENT

S’accepten les següents formes de pagament:

  • Targeta de crèdit: la transacció es realitza connectant directament amb l’entitat bancària La Caixa a través de la seva passarel·la de pagament.
  • Paypal: connectant directament amb Paypal.

Un cop realitzat el pagament, rebrà un correu electrònic de confirmació.

 

3. ENVIAMENTS

Dins del territori espanyol treballem per correu certificat. El cost del servei és de 5€. Per peces en estoc el temps d’enviament és entre 24-72 hores. Per peces a mesura o que no constin en estoc, el temps d’entrega serà en un màxim de 21 dies entre la realització i l’enviament. Jèssica Bellí Joies es compromet a informar de l’estat de l’encàrrec, tant en el procés com en l’enviament.

Per enviaments intracomunitaris el cost del servei per missatgeria privada és de 15€ en un temps de 24-72 hores. Després de la compra i si la peça està en stock. Per servei de missatgeria estàndard (correu certificat), el preu és de 10€ en un temps de 24-72 hores. Per peces a mesura o que no estiguin en estoc el temps serà de 21 dies naturals entre la realització i l’enviament. Jèssica Bellí Joies es compromet a informar de l’estat de l’encàrrec, tant en el procés com en l’enviament.

Per enviaments extracomunitaris el cost del servei per missatgeria privat és de 42€ en un temps de 24-72 hores. Per servei de missatgeria estàndard (Correu Certificat) el preu és de 12€ en un temps d’enviament de fins  tres setmanes. Per peces a mesura o que no estiguin en estoc el temps serà de 30 dies naturals entre la realització i l’enviament. Jèssica Bellí Joies es compromet a informar de l’estat de l’encàrrec, tant en el procés com en l’enviament.

Per peces urgents i que tinguem en estoc podeu ficar-vos en contacte amb nosaltres, per tal d’oferir en mesura del possible un correu exprés.

Tots els enviaments es realitzaràn de Dilluns a Divendres. Les comandes realitzades el Divendres o vigílies de festius es realitzaràn al següent dia laborable.

 

4. DEVOLUCIÓ

En cas que no quedi satisfet del producte, ens comprometem a canviar-lo per un altre. Queden excloses les peces realitzades a mesura i personalitzades. Sol s’acceptaran canvis en cas que la peça i el  seu embalatge estigui en el seu estat original.

Els costos d’enviament van a càrrec del client. Solament podem reemplaçar la peça un sol cop.

Queda a càrrec de Jèssica Bellí Joies si la peça du un defecte de producció, en aquest cas ens fem responsables de la devolució i reparació o canvi d’aquesta. Prèviament es farà un estudi per part de la marca per verificar que es tracta d’una anomalia de producció, error o danys en el transport. El temps màxim per informar i retornar la peça per part del client és d’un màxim de 15 dies des de la seva recepció. La peça a retornar ha de mantenir el seu estat i embalatge original.

Un cop rebuda la devolució i en cas que sigui procedent, reemborsarem l’import cobrat en un termini màxim de 30 dies i en els mateixos termes que es van usar per realitzar el pagament.

Jèssica Bellí Joies es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat o de productes que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebuts.

 

5. GARANTIA

Les peces de Jèssica Bellí Joies estàn realitzades de manera artesanal al seu taller del barri de Gràcia de Barcelona. Els materials que utilitza són metalls nobles i pedres naturals en les joies, tot i que en algún projecte més artístic ens podem trobar amb materials alternatius o metalls com el llautó i el coure. Cada producte du una descripció on s’hi especifica el material. En cas que necessitis més informació en qualsevol de les nostres peces, no dubtis en escriure’ns.