Jèssica Bellí (Torrefarrera – Lleida 1985)

Amb un clar interès en l’àmbit artístic, l’any 2005 s’inicia al món de la joieria cursant el Grau Superior a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. Amb ganes de tenir un coneixement més global i ampli del món de l’art es llicencia en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, alhora que es continua formant en diverses tècniques de joieria a l’Escola d’Art La Industrial de Barcelona. Finalment acaba els seus estudis amb el Màster en formació al professorat en l’especialitat de dibuix per la UB.

Jèssica Bellí ha estat combinant la docència en joieria artística amb el seu treball personal durant els últims anys. Ha treballat a l’Escola D’art i Disseny de Tarragona com a professora titulada durant quatre anys i actualment i des de l’any 2017 treballa a l’Escola d’Art La Industrial de Barcelona on imparteix Història de la Joieria, Alta Joieria i Disseny i Concepte. A la vegada manté viu el seu projecte personal al seu taller del barri de Gràcia de Barcelona, la seva proposta es manté entre la joieria d’autor i de disseny, la contemporània i l’experimental.

Bellí ha exposat el seu treball en diferents punts del país, com Barcelona, Lleida, Torrefarrera, Sitges, Madrid i Maó, i també a la Fira Internacional Inhorgenta de Munic (Alemània) i Silver de Legnica (Polònia).